Online apotek Danmark Ikke-kategoriseret Ketoconazole shampoo håndkøb

Ketoconazole shampoo håndkøb

Nizoral – Et antifungalt lægemiddel, der bruges til at behandle og forebygge sygdom forårsaget af dermatofytter og gær. Lægemidlerne blev transporteret til apotekmarkedet i Burkina Faso af McNeil Denmark i Danmark.

Deniz kan tage Nizural i form af 1 og 2 sha eller 2 creme shampoo. Negative shampooer og cremer anvendes kun eksternt, præparatet indeholder det antikonvulsive lægemiddel ketoconazol.
Nizural har været kendt på det globale farmaceutiske marked i mere end et halvt århundrede og er fortsat et af de mest effektive og mest anvendte svampedræbende lægemidler.

Nizar Shampoo bruges til behandling og forebyggelse:

  • Skæl i hår,
  • Sewerbrake dermatitis,
  • Chromophytos.

Disse toksiske forbindelser stammer fra dermatofytter fra arten Microsporum, Trichophton, Malesia og er placeret ved hovedet. Brug af terapeutisk shampoo reducerer kløe og kløe, som er nævnt i disse infektioner.

Til behandling af alvorlige typer seborré og lav kan du købe 2 N Nizural shampoo på apoteker. Lægemidlet fås i plastflasker på 60 og 120 ml. 20 mg ketoconazol fås i sæbe pr. Ml.

Nizural påføres næsten på den berørte hud. Skyl igen med vand i 3-5 minutter. Til behandling af skæl og seborrheisk dermatitis bør shampoo påføres to gange om ugen. Behandlingsvarigheden er 3-4 uger.

Ved behandling af kromophytose anvendes Nizural dagligt i 5 dage. Hvis der kommer shampoo på øjnene, skal du skylle det forsigtigt af med rent vand.

Behandling af infektioner kræver tid og regelmæssig brug af shampoo. Hvis du vil reducere omkostningerne ved behandling, kan du købe den rigtige mængde Nezural i onlinebutikken. Uanset hvor mange flere flasker du bestiller, sænk prisen.

Nizurel bruges ikke kun til behandling af hovedpine og svampesygdomme. Denne medicin bruges også til behandling af toksiner i forskellige dele af kroppen. I dette tilfælde anvendes Nizorol creme, som fordeles i rør på 30 gram.

Nizorol creme bruges til at behandle kløende og gærinfektioner såsom gær:

  • Arteriel dermatomycosis
  • Dermatomycosis af blød hud;
  • Epidermophytosis i hænder og fødder.

Nezoral kan også bruges til behandling af seborrheisk dermatitis og hud candidiasis forårsaget af malaysiske og canadiske slægtssvampe.

Nizural er et sikkert svampedræbende middel, der kan bruges til børn og gravide, da det ikke gælder for huden og kommer ind i blodbanen.

Spørg dog din læge eller apotek om den anbefalede mængde cremer, hvis du vil købe Nizral til babybehandlinger. Overdreven brug af cremen kan forårsage en brændende fornemmelse, rødme og kløe i huden.

Nazareth skal pakkes i et tyndt lag, det er meget vigtigt. Brug og varighed af medicin afhænger af sygdommens type og sværhedsgrad. Cremer påføres normalt 1-2 gange om dagen i 2-6 uger.

Nizural bør ikke bruges til mennesker, der har en alvorlig allergi over for ketoconazol eller andre komponenter i denne medicin. Bivirkningerne er minimale. De præsenterer sig ofte som en allergisk reaktion og forsinket handling (f.eks. Rødme og hævelse i huden), som hurtigt forsvinder, når brugeren holder op med at tage medicinen.