Online apotek Danmark Ikke-kategoriseret Køb sodium bicarbonate

Køb sodium bicarbonate

Tjek disse oplysninger, hvis du ønsker at tage natriumiodid, men du ikke er bekendt med specifikationerne for denne medicin. Natriumiodid (også kaldet natrium) er et specielt radioaktivt stof, der sigter mod at stabilisere din skjoldbruskkirtelfunktion.

Test med natrium udføres derefter, når der findes en mangel på hormonniveauer. Sådanne hormonelle ændringer er forårsaget af forskellige sygdomme i det endokrine system:

 • Graven
 • Hypothyroidisme,
 • Kræft af kræft

Det iodid I131, der anvendes i kemikaliet, er iodspecifik radioaktiv isotop. På grund af radionatriumstråling kan passende test udføres ved at overvåge de endokrine kirtlers tilstand.

Korrekt anvendelse af natrium gør det muligt at behandle forskellige autoimmune sygdomme efter behov for at hjælpe:

 • Øger hastigheden af ​​metabolisk aktivitet i kroppen,
 • Stop hormonsyntese uregelmæssigt.

Oral stimulering er i form af en hård kapsel til oral tale. Patienten kan tage natrium i en pakke med 1-14 kapsler, hvis mængde afhænger af gentagelsen af ​​planen for at undersøge skjoldbruskkirtlen.

Den ydre hætte er lavet af gelatine. Kapslens krop er malet hvid og orange. Hårde natriumkapsler indeholder hvidt pulver.

Natrium er en fisk – den mest almindelige af de kemiske forbindelser. Jod-131 natriumaktivitet i kapsler – 3,7, 7,4, 11,1, 18,5 og 37 MBq.

På tidspunktet for diagnosen vejede den anbefalede natriumaktivitet til den voksne patient ca. 70 kg:

 • Gennemgå båndbredde – 3,7 MBq
 • Få et foto skjoldbruskkirtlen – fra 7,4 til 11 MBq.

Bevis er trukket timer efter indgangen til radioaktivt natrium. Natriumaktivitet hos børn kan bestemmes ud fra ordination af medicin til voksne og reguleret til kropsvægt.

Natrium skal anvendes efter test af andre eksperimentelle metoder. Det skal bruges med forsigtighed og under vejledning af læger til følgende patientgrupper:

18 år gammel,
Evnen til at føde en kvinde under amning.
Hvis kvinder, der ammer, skal undersøges, bør amning stoppes i 12 timer. Det er haraam at fodre en baby med udtrykt mælk på dette tidspunkt.

Inden du tager natrium, skal du spørge din læge, hvordan du bruger disse kapsler. Det anbefales ikke at spise fire timer før du bruger natrium. Efter brug af det radioaktive præparat skal du tage et par dråber for at fremskynde fjernelsen af ​​lægemidlet fra kroppen.

Patienten bør ikke bruge stoffet, hvis han eller hun er blevet diagnosticeret med allergi over for iodid I131 eller andre natriumpræparater.

Der er intet, der tyder på, at natrium har en signifikant effekt på kørsel eller evne til at bruge.

Natriumpræparater skal anvendes med forsigtighed hos patienter ved næste besøg:

 • Forbedring af stofskiftet
 • Som febernedsættende og / eller smertestillende
 • Reduktion af thrombinaktivitet i blodet,
 • Til behandling af sygdomme eller bakterielle infektioner.

Natriumkapsler er et radioaktivt stof, og der skal derfor udvises forsigtighed, når de anvendes.